WELLNESS REDEFINED: HAYATA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Konu bütüncül bir sağlık anlayışı olduğunda, doğal olarak hepimizin aklına gelen kavramlardan ilki “wellness” olacaktır. İnsan bedeninin ve zihnin her açıdan sağlıklı, iyi çalışır ve huzurlu olmasını hedefleyen bu kavram, geleneksel tıp anlayışından uzakta durarak yaşam ve sağlığımızı bir arada görür. Bu yüzden konu “wellness” olduğunda bütüncül bir anlayış doğrultusunda adım atmak önemlidir. Bu kısa blog yazısında, CollaSel’in wellness kategorisinde yaratmış olduğu yeni ve kapsamlı çözümler vasıtasıyla wellness kategorisini yeniden tanımlayışını, takiben de yaşama dair ortaya çıkardığı yeni bakış açısını incelemeye gayret göstereceğiz.



  

Wellness Redefined: Kolajen kullanımı ve bütüncül sağlıklı yaşam

 

Wellness kavramına, bununla birlikte “iyi olma haline” sorunsuz bir biçimde çalışan organik sistemlerimiz olmadan ulaşmak imkansızdır. Nitekim, vücudumuzda birbirine bağlı sistemler, aynı zamanda birbirlerinin sağlığını ve günün sonunda iyi olma halimizi ziyadesiyle etkiler. Bu doğrultuda, iskelet-kas sistemimizde yaşayacağımız herhangi bir sorununun hareketliliğimizi, dolayısıyla kalp-damar sağlığımızdan tutun ve mental sağlığımıza kadar nasıl etkileyeceği üzerine örnekler geliştirilebilir. Bu örnekler sadece kısa dönemde veya tekil hastalıklar şeklinde ortaya çıkan süreçlerden meydana gelmez. Kronik yorgunluk, depresyon, erken yaşlanma ve yüzde kırışıklıklar da bu doğrultuda inceleyebileceğimiz ayrı sorunlardır. Kolajen kullanımı, doğru ve kontrollü bir şekilde tesis edildiğinde vücudumuzdaki organların, sistemlerin ve ayrı yapıların iyi çalışmasına yardımcı olur. Kolajen kullanımı, eklem ve kas sağlığına doğrudan katkıda bulunarak, yeterli ve etkin bir biçimde spor yapabilmenizi mümkün kılar. Bir diğer ifadeyle, wellness kategorisinin en önemli kısımlarından birisi olan spor için sizi hazır ve daha etkili hale getirir. Ek olarak CollaSel kolajen, formülündeki özel bileşenler sayesinde, kozmetik ürünlerde yaratmış olduğu fark sonucunda eşsiz bir madde olarak öne çıkar. Farklı kullanım alanlarıyla wellness kategorisine güçlü bir destek veren kolajen, wellness kategorisini bu alanda da böylelikle yeniden tanımlar.

 

Wellness Redefined: Kolajen kullanımı ve iyi yaş alma

 

Kolajenin, hayatımıza ve bir bütün olarak sağlığımıza olumlu etkilerini analiz etmek hiç de zor değildir. Tüm bunlara ek olarak kolajenin hem hayatımıza katkı sağlayış şekli ile hem de kimyasal yapısının olumlu etkilerinin neticesinde ortaya çıkardığı başka faydalar da vardır. Kolajen öncelikle hayat tarzınıza, wellness uygulamalarını kolaylaştıracak katkıları sayesinde destek olur. İkincil olarak ise kolajen vücut bileşenlerine kolayca eklemlenen yapısı ve formülü sayesinde cildinizde yaş almanın olumsuz etkilerini azaltmanıza yardımcı olacaktır. Diğer yanda kolajenin kalp-damar sağlığına katkıları, bağışıklık sistemini güçlendirici özellikleri ve tüm bunlarla birlikte vücudun kendini yenileme süreçlerine katkı sağlayarak metabolizmanızın daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Tüm bunları göz önüne aldığımızda, kolajenin bir bileşen olarak birçok ayrı maddenin beraber görmeye çalıştığı işlevleri tek başına gördüğünü ifade edebiliriz. Buradan hareketle de CollaSel kolajenin, wellness kategorisini yeniden tanımlayan çözümler sunduğunu ve bu bağlamda hayata yeni bir bakış açısı getirdiğini ifade etmek doğru olacaktır.

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris