BİR KOLAJEN DEVİ : COLLASEL

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Mutlu ve sağlıklı yaş alma kavramı üzerinde düşünen, çalışan ve bilgi birikimini ortaya koyan CollaSel; yılların tecrübesi, kalitesi ve güvenilirliği sayesinde bir kolajen devi haline gelmiştir. Kendi sektörünün en önemli firmalarından bir tanesi olarak ‘’sağlıklı ve iyi olma’’, ‘’mutlu yaş alma’’ gibi kavramları yeniden tanımlayabilecek etkiye sahip olan CollaSel, yoluna sağlam ve emin adımlarla ilerlerken kendisini takip edenlerin de yollarına ışık tutmaya devam ediyor.

 

Gün geçtikçe büyüyen hidrolize kolajen sektörünün sadece ülkemizdeki değil dünyadaki önemli üreticilerinden bir tanesi olan CollaSel, gelecekte yapacağı yatırımlar sayesinde sektördeki otoritesini sağlamlaştırmaya devam etmeyi planlıyor.

CollaSel dünyanın her yerinde

 

Hidrolize kolajen sektörünün lider markalarından bir tanesi olarak dünyanın her yerinden iş ortaklarıyla ürün geliştirmeye devam eden CollaSel, sadece üretim kısmında değil, satışa hatta sonrasına da uzanan tüm süreçlerde onların yanında yer almayı sürdürüyor. Bu yaklaşımı sayesinde güvenilir, yenilikçi ve çözüm odaklı bir partner olduğunu tüm sektöre kanıtlayan CollaSel, dünyanın dört bir yanındaki firmaların ilgisini çekmeyi başarıyor. Yapılan anlaşmalarla uzun, istikrarlı ve verimli iş ortaklıklarına imza atan kolajen devi, hidrolize kolajen sektöründeki payını gün geçtikçe büyütmeyi hedefliyor.

 

Sahip olduğumuz bu hedef doğrultusunda yol alırken; yaşanılan dünyanın sunduğu kaynakları verimli kullanmak, çevreyi korumak ve ona iyi bakmak için sürdürülebilir ve yenilikçi bir yol haritası eşliğinde ilerliyoruz. Bu plan doğrultusunda iç ve dış paydaşlarımızla iş birliği içerisine girerek sektörümüzü, çevremizi ve bünyemizde bulunan çalışanlarımızı geliştirerek fark yaratıyor, bu farkı iş yapış şeklimizin temeli olarak görüyor ve benimsiyoruz.




Tecrübeden gelen güven

 

Türkiye’nin ilk hidrolize kolajen peptit ve jelatin üreticisi olarak köklerimizden aldığımız bilgi ve tecrübeyi günümüze en iyi şekilde taşımak için çalışmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Tezman Holding’in çatısı altında kurulan Sel Sanayi’nin markası olan CollaSel; nutrasötik, ilaç, kozmetik, gıda, spor ve sağlık endüstrileri için sığır derilerinden hidrolize kolajen peptit üretmektedir. Sel Sanayi’nin yarım asrı aşan tecrübesi ile yoğrulan CollaSel, hidrolize kolajen peptit sektöründe kartları yeniden dağıtan ve trendleri belirleyen bir otorite haline gelmiştir.

 

Avrupa Birliği’ne akredite olan Sel Sanayi, Avrupa Birliği tarafından belirlenen gıda normlarına uygun bir şekilde üretim yapmakta ve tüm süreci özel bir bilgisayar programı aracılığı ile gözlemlemektedir. Bu sistem sayesinde global bir üretici, sektörün akışını belirlemede etkin bir güç olma yolunda sağlam adımlar atılmıştır.

 

Kalitesi ile kendine dünya markaları arasında yer edinmeyi başarmış olan CollaSel, geçen her yeni günde kendini geliştirerek zirveye oynamaya devam ediyor. Siz de ürünlerinizin ihtiyaç duyduğu kolajen takviyesi için bizlerle iletişime geçebilir, formülünüzü bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris