KIŞ MEVSİMİNDE COLLASEL DESTEĞİYLE EVDE YAPABİLECEĞİNİZ EGZERSİZLERİN FAYDALARI

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Havaların soğuması ve mevsim şartlarının değişmesiyle beraber evde daha çok vakit geçirdiğimiz şu zamanlarda sağlığımızı korumamız bir hayli önemli. Vücudumuzu enerjik ve canlı tutmak için kış aylarında da sporu aksatmamak, beslenme düzenimize dikkat etmek başlıca sorumluluklarımız arasında. Hem metabolizmamızı hızlandırmak hem de sağlıklı bir bedene sahip olmak için düzenli spor yapmak en önemli adımlardan biri.

Ayrıca eklem sağlığının gelişmesi ve daha güçlü kaslara sahip olmak için egzersizlerle beraber kolajen desteği de önemli bir yer tutmakta. Pandemi sürecinde spor salonlarında daha dikkatli olduğumuz yaz ve sonbahar mevsimi, yerini kışa bıraktı. Yaşadığımız alanda fit kalmak ve sportif aktivitelerin aksamaması için yapılabilecek çeşitli egzersiz ve beslenme biçimleri mevcut. Sizler için CollaSel desteğiyle evde yapabileceğiniz aktiviteleri ve spor biçimlerini bu yazımızda derledik.


Zumba ile Eğlenerek Spor Yapın

Hem kolay yapılan bir aktivite olması hem de müzik eşliğinde ritim duygusu ile yapılması bu dansı en gözde spor türleri arasına sokuyor. Zumba en fazla kalori yaktıran egzersizler arasında. Müzik eşliğinde dans eder gibi eğlenerek gerçekleştireceğiniz bu spor ile beraber, CollaSel desteğiyle eklemlerinizin sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yoga ile Ruhunuzu Dinginleştirin

Kış ayları için en uygun sporların başında yoga geliyor. Yoga sizi stresten arındıran, ağrılarınızdan kurtaran ve kaslarınızı esneten bir aktivite olması sebebiyle bir hayli revaçta. Siz de yogaya başlamak istiyorsanız online eğitimlerden faydalanabilir, çeşitli kitaplar ile bilgi edinebilirsiniz. Eklem ve kaslar için oldukça faydalı olan yoga, CollaSel desteği sayesinde size daha çok yardımcı olacak.

Pilates ile Zinde Kalın

Pilates kasları esneten ve vücudu forma sokan en iyi egzersiz türlerinden biri olarak gösteriliyor. Vücut duruşundan çeşitli omurga ve iskelet rahatsızlıklarına kadar pek çok derde deva olan bu sporu evde yaparken hareketlere dikkat etmenizi öneririz. Bazı durumlarda hareketlerin yanlış yapılması çeşitli sakatlıklara yol açabilir, fakat doğru yapıldığı zaman favori sporunuz olacaktır. Sakatlıkları azaltmak ve eklem sağlığınızı pilates ile geliştirmek için CollaSel’den destek almayı unutmayın.

 

CollaSel Takviyesi ile Eklem Sağlığınızı Koruyun

Evde spor yaparken kolajen takviyesiyle daha sağlıklı kaslara sahip olabilir, sakatlanma gibi olumsuzluklara karşı önlem alabilirsiniz. Kasların ve eklemlerin gelişmesinde büyük rol oynayan CollaSel ile vücudunuza bir iyilik yapın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris