CİLT İÇİN KOLAJEN TAKVİYESİ

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Cilt için kolajen takviyesi kullanarak vücudunuzu saran bu koruyucu ağın esnekliğini artırabilir ve uzun yıllar boyunca size olması gerektiği şekilde hizmet etmesini sağlayabilirsiniz.


 

Cilt için kolajen takviyesi kullanarak sağlıklı kalın

 

İnsan cildi, sağlıklı bir yaşamın sürekliliğinin sağlanabilmesi için en önemli faktörlerden bir tanesi olarak kabul görmektedir. Dolayısıyla böylesine kritik bir rol addedilen cildimizi en iyi şekilde korumak ve kollamak ile mükellefiz.

 

İşte kolajen tam da bu noktada devreye giriyor. Kolajen, insan vücudunun çeşitli bölgelerinde varlığını sürdüren bir tür proteindir. Kolajen peptit cilt sağlığını korumasının yanında, eklemleri destekler, bağ ve kıkırdak dokularını yeniler, kemik yoğunluğunu artırır, kasları kuvvetlendirir, diş ve tırnakları güçlendirir hatta ve hatta keratin oluşumunu sağlayarak saçların daha canlı ve daha sağlıklı olmasını sağlar.

 

İnsanın yaşı ilerledikçe birçok şey değişime uğramaktadır. Bu değişime vücudun kolajen üretimi de dahildir. 20’li yaşların sonlarına doğru insan vücudundaki kolajen üretimi kayda değer ölçüde düşmeye başlar. Kolajen seviyesindeki bu azalma 30’lu yaşların ortalarına doğru kendini gösterir. Vücudun kolajen seviyesi azaldıkça cilt üzerinde ince çizgiler ve kırışıklıklar görülür. Tüm bunların önüne geçebilmek üzere cilt için kolajen takviyesi almak gerekir.

 


 

Kolajen takviyesi cilde nasıl fayda sağlıyor?

 

Sağlıklı bir cilt esnek, nemli ve pürüzsüz olmalıdır. Yaşlanmaya ve dış etkenlere bağlı olarak cilt bu özelliklerini kaybedebilir ve kaybedecektir. Bu tür olumsuzluklara mahal vermemek adına cilt için kolajen takviyesi kullanılabilir. Cilt için kolajen kullanarak daha sağlıklı olmanın yanı sıra daha iyi de görünür ve kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz.

 

Cilt için kolajen takviyesi birden fazla yolla yapılabilmektedir. Kolajen ekli gıda ürünlerini tüketebilir ya da ürünlerinize kolajen ekleyebilirsiniz. Formülünde kolajen peptite yer veren güzellik ve bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Ya da kolajen takviyesini kapsül şeklinde almayı tercih edebilirsiniz. Sıvı, toz ya da krem tercihiniz ne olursa olsun kolajenin cildinize olan olumlu etkilerini kısa zaman içerisinde gözlemleyebilirsiniz.



 

Sağlıklı yaşam hali her insanın atması gereken bir adım, önemli bir karardır. Bu karar ne kadar erken alınırsa olumlu sonuçları da o kadar erken gün yüzüne çıkacak ve mutlu bir hayatın kapıları ardına kadar aralanacaktır. En nihayetinde insanın hayattaki temel amacı mutlu olmak değil midir?

 

Vücudunuzda bulunan kolajen seviyesini desteklemeye yardımcı ürünler kullanarak daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayata yelken açabilirsiniz. Yarım asrı aşan tecrübesiyle üretilen ve sektörünün öncüsü olan CollaSel, ürünlerine kolajen eklemek isteyen markaların çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris