AÇIK HAVA AKTİVİTELERİNİZİ COLLASEL İLE DESTEKLEYİN

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Yaz sıcaklarının yerini sonbahar serinliğine bıraktığı bu günler açık hava aktivitesi tutkunlarının kendilerini dışarı atmalarına engel teşkil etmiyor. Aksine yüksek sıcaklık değerlerinde yapılan aktiviteler insanları zorlarken daha serin havalarda yapılan aktiviteler insanlar adına daha verimli ve daha eğlenceli geçebiliyor.

Sağlıklı yaşam için hareket edin

Daha sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin önemi uzmanlar tarafından son yıllarda sıklıkla vurgulanıyor. Uzmanların çağrısına kulak vermek ve daha sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyenler de soluğu spor salonlarında alıyor. Ancak spor salonları, kapalı mekanlar olmalarından dolayı herkese hitap etmeyebiliyor. Özellikle pandemi döneminde insanlar dört duvar arasına girip spor yapmaktansa kendilerini dışarı atarak temiz havada vakit geçirmeyi tercih ediyorlar.

Açık havada aktivite alternatifleri

Açık hava aktiviteleri deyince ilk akla gelen koşmak ve yürümek gibi faaliyetler oluyor. Fakat açık havada yapılabilecek aktiviteler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Diğer aktivitelere kısaca göz atacak olursak;

Basketbol: Motor becerileri ve vücut koordinasyonunu güçlendirebilen basketbol, aynı zamanda yüksek miktarda kalori yakmanıza ve form tutmanıza da yardımcı olur.

Bisiklet: Eklem hareketliliğine yardımcı olan ve kemiklerin güçlenmesinde fayda sağlayabilen bisiklet, aynı zamanda stres seviyenizin azalmasına da olumlu etki eder.

Yoga: Zihni, bedeni ve ruhu bir arada çalıştırabilen yoga, esnek bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olacağı gibi sindirim sisteminizin düzenlenmesine ve bağışıklığınızın güçlenmesine de fayda sağlar.

Açık hava aktivitelerindeki yardımcınız: CollaSel

Türkiye’nin ilk kolajeni CollaSel, içerisinde bulunan yararlı peptitler sayesinde açık hava aktivitesinde bulunmak isteyenlere fayda sağlıyor.

Eklem ve tendonlara iyi gelen CollaSel, tüm bu aktiviteleri deneyimlerken daha zinde olmanıza ve sağlıklı kalmanıza yardımcı oluyor. 

CollaSel ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için web sitemizi inceleyebilir ve uzman ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris