EKLEM İÇİN KOLAJEN ÇÖZÜMLERİ

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Eklem için kolajen takviyesi kullanarak eklem sağlığına doğrudan katkı sağlanabilir. Eklem sağlığı, vücudun hareket edebilme kabiliyetini sağlaması sebebiyle insan yaşamında önemli bir yere sahiptir. İki kemiğin birleştiği noktalarda bulunan ve bu kemiklerin sürtünmesini en aza indirmekle görevli olan eklemler, vücudun uzuvlarının harekete geçebilmesine yardımcı olurlar. Eklemler, insan vücudundaki kemiklerin bir arada kalmasını sağlayarak kişiye hareket özgürlüğü sağlar.


 

Eklem sağlığını korumak ve güçlendirmek insan hayatının kalitesini artırmak için önem gösterilmesi gereken konulardan bir tanesidir. Özellikle ilerleyen yaşlarda eklem sağlığına gösterilen özen meyvelerini vermekte ve kişilerin hayat kalitesine doğrudan olumlu bir etkide bulunmaktadır. Eklemlere özen gösterilmediği takdirde hareket özgürlüğü kısıtlanıyor ve bu olumsuzluk mutlu bir hayat sürmek için kişilerin önünde büyük bir engel oluşturuyor.

 

Eklem sağlığını korumak için neler yapılmalı?

 

Sağlıklı yaşamın temel unsurlarından olan hareket halinde olmak, dengeli beslenmek ve egzersiz yapmak eklem sağlığını korumak için atılması gereken başlıca adımlar arasında yer alıyor. Vücut postürünü düzelterek ve ağırlığınızı azaltarak eklemlere daha az yük bindirmek ise bunları takip ediyor. Egzersiz yapmadan önce esneme hareketleri yapmak eklemlere binen yükü azaltırken hareket kabiliyetinin de artmasına yardımcı oluyor. Kemiklerin güçlü olmasına olanak sağlayan kalsiyum ve D vitamini açısından zengin besinler tüketmek eklem sağlığına katkı sağlayacaktır. Güçlü kemikler güçlü eklemler için de bir adımdır. Yukarıda bahsedilen her şey eklem sağlığını korumak için etkili olsa da yeterli olmayabilir.


    

Eklem için kolajen katkısı

 

Bu noktada kolajen devreye girmektedir. Kolajen yapısı itibariyle kemik ve eklem sağlığına büyük katkı sağlamaktadır. Kolajen, kemik ve eklemlerde bulunan dokuları yenileyerek hücreler arasındaki iletişimi iyileştirir ve doku yapılarının güçlenmesine yardımcı olur.

 

İnsan vücudunda kolajen bulunsa da bu seviye yaşa bağlı olarak düşüş göstermektedir. Dolayısıyla eklemlerin sağlıklı yapısını korumak için kolajen takviyesi kullanma gerekliliği ortaya çıkabilir.

 

Daha mutlu ve daha sağlıklı bir hayata sahip olmak için her yaşta hareket özgürlüğüne de sahip olmak gerekiyor. Bu hareket özgürlüğünün sağlanmasında kolajen temel bir faktör oluşturuyor. Eklemlerin sağlıklı yapısına doğrudan katkı sağlayan kolajen, kişiler için sağlığın yeniden tanımlanmasını sağlıyor. Sizler de eklem için kolajen kullanarak daha mutlu ve daha sağlıklı bir geleceğe sahip olabilirsiniz.

 

Kolajen nasıl kullanılmalı?


Kolajen kullanımı kişilerin tercihi ve uzmanların yönlendirmesi doğrultusunda sıvı ya da toz halinde besinlerin içerisine karıştırılarak tüketilebilir. Ayrıca kapsül haline getirilmiş olan kolajen takviyeleri de yine kullanılabilir.



  


Türkiye’nin ilk hidrolize kolajen peptiti CollaSel, yarım asrı aşan tecrübesiyle sektörüne önderlik etmeye devam ediyor. Ürünlerinizin ihtiyaç duyduğu kolajen eklemesi için sektörün lideri CollaSel ile iletişime geçebilir, formülünüzü eklem sağlığı noktasında bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.



 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris