EVDE SPOR YAPARKEN COLLASEL İLE EKLEM VE KAS SAĞLIĞIMIZI NASIL KORURUZ?

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Sağlıklı bir hayat için iyi bir beslenmenin yanında sportif aktivitelerin önemine bir önceki blog yazımızda değinmiştik. Özetlemek gerekirse spor, özellikle sağlıklı bir hayatın olmazsa olmazlarından biridir ve ne koşulda olursa olsun sağlıklı bir yaşama sahip olmak isteyen her birey spor yapmalıdır. Özellikle pandemi sürecinde evde çokça vakit geçirdiğimiz bu aylarda spor salonlarına gitmek yerine evde spor yapmayı tercih edenlerimizin çok olduğu aşikar.

 

Spor esnasında kullanılan CollaSel takviyesi ise eklem sağlığını korumak için çok önemli bir etkendir.

 

Peki evde spor yaparken CollaSel desteğinin yanında hangi yöntemlerle kas ve eklem sağlığımızı koruyabileceğimizi biliyor muyuz? Bu yazımızda spor esnasında CollaSel desteği ile kas ve eklem sağlığımızı nasıl koruyabileceğimiz hakkında bilgileri derledik.

 

Evde spor yaparken spor salonundan sağlayabildiğimiz bilgi desteğinden haliyle uzak kalıyoruz ancak bazı püf noktaları ile daha sağlıklı aktiviteler gerçekleştirmemiz mümkün. Eklem ve kaslarımızı tanıyarak onları korumayı başarabiliriz. CollaSel desteğinin yanı sıra sınırlarımızı keşfetmek ve sınırlarımız doğrultusunda sportif aktivitelerimizi gerçekleştirmek atacağımız ilk adım olabilir ve kolajen desteğinin yanında kendi vücudumuzu tanımak önemlidir. Sporu, sınırlarınızı bilerek yapmamız, yaşanacak olası olumsuzlukların önüne geçmemize yardımcı olacaktır.

 

Fiziki kapasitemizi iyi bilmek eklem ve kas sağlığımızı korumamızda büyük etkenlerden biri. CollaSel desteğiyle birlikte hareket alanlarımızı ve kabiliyetlerimizi iyi bilerek ve eklemlerimize zarar verecek hareketlerden kaçınarak vücudumuza iyilik yapmış oluruz.

Hangi spor dalını tercih edeceğimiz hareket kabiliyetimizle uyumlu olmalıdır. Bu nedenle kas sağlığımızı koruyabilmemiz için gelişimini en efektif şekilde sağlayacak spor dallarını tercih etmeliyiz.

 

Spor yapacağımız alan da eklem ve kas sağlığımızı etkileyen etkenlerden biri. Spor salonlarını tercih edemediğimiz bu dönemlerde evde spor yapmanın yanı sıra açık havada, yalnız olarak spor yapabiliriz. Açık havada gerçekleştirilen sportif aktiviteler vücuda giren oksijen seviyesini olumlu anlamda arttırırken aynı zamanda da ihtiyaç duyduğumuz D vitaminini de vücudumuza sağlar. Böylelikle CollaSel desteğiyle yaptığımız spor faaliyetlerinde eklem ve kas sağlığımızın korunmasına tam destek vermiş oluruz.

 

Eklem ve Kas Sağlığınızı CollaSel ile Koruyun

Alacağımız önlemler ve öğrendiğimiz bilgiler dahilinde sportif aktivitelerde kas ve eklemlerimizi koruyabiliriz. Yukarıda bahsettiğimiz önlemlerin yanı sıra en etkili yöntemlerden biri olan kolajen desteğini de aksatmamakta fayda olacaktır. Eklem sağlığını destekleyerek gelişmesine ve bağların kuvvetlenmesine yardımcı olan CollaSel’i spor yaparken mutlaka kullanın, sağlıklı kalın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris