COLLASEL WELLNESS YAKLAŞIMI

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

CollaSel, kolajen özellikleri itibariyle vücudumuzun işlevlerindeki olası gerilemeleri engelleyebileceği gibi, wellness yaklaşımı altında bu işlevlerin daha iyi sürdürülmesini sağlayabilecek potansiyel etkilere de sahiptir. Eklem, saç, tırnak, cilt, doku ve kas sağlığı için büyük önem arz eden kolajenin düzenli, doğru ve kontrollü kullanımı tüm bu alanlardaki iyiliğimizi arttırmaya ve korumaya yardımcı olur. Nitekim, takviye gıdalar ile kozmetik ürünlerin vazgeçilmezi haline gelmiş olan kolajen bileşikleri, her gün tüm dünya çapında binlerce kişi tarafından kullanılmakta ve onaylanmaktadır. Özetle, kolajen tek başına bir hammadde olarak wellness alanında geniş fırsatlar ve etkili çözümler sunan bir içerik olarak öne çıkar. Kolajen, farklı ürünlerin içine entegre edilebilir yapısı sayesinde geniş kullanım alanları olan etkili bir içeriktir. Bu açıdan da wellness açısından, kolajenin avantajlı bir içerik olduğunu söylemek kolay olacaktır. Aynı zamanda doğal bir hayvansal üründen imal edilen kolajen, vücudumuz üzerinde olumsuz kimyasal değişimlere sebebiyet vermeyecek bir yapıya sahiptir. Aksine, kolajen hayvansal temelli yapısıyla vücudumuza kolayca uyum sağlayabilen ve yine bu uyumu sayesinde kas, doku, lif ve deride kendine etkili ve güçlü bir şekilde alan sağlayabilmektedir. Tüm bunlar, günümüzde etkin ve güçlü hareketliliğin sağlık için vazgeçilmez olduğu bir dünyada, kolajenin bize sağlayabilecekleri konusunda kapsamlı ipuçları vermektedir. Aynı zamanda kolajen, cilt sağlığına katkısı ile stresin, kötü beslenmenin ve diğer problemlerin doğal etkilerinden ortaya çıkan olumsuzlukların giderilmesine ve kullanıcının kendisini daha iyi hissetmesine yardımcı olmaktadır. Bu açıdan da kolajenin bütünsel sağlık ve kendini iyi hissetme hali açısından çok faydalı olduğunu belirtebiliriz.

 

 

CollaSel ile tanışın! Türkiye’nin ilk hidrolize kolajen peptiti!

Sel Sanayi Ürünleri Ticaret ve Pazarlama A.Ş., farklı alanlarda faaliyet gösteren ve bünyesinde barındırdığı firmaları ile Türk iş hayatının önde gelen kuruluşlarından Tezman Holding A.Ş. çatısı altında 1961 yılında sığır derisinden tutkal/teknik jelatin üreticisi olarak faaliyete geçmiştir.

Yarım asrı aşkın süredir teknik ve yenilebilir jelatin üretiminde edindiği tecrübe ve prestij ile Sel Sanayi, 2019 yılında da yeni fabrikasında kozmetik, ilaç ve gıda sektörlerinde kullanılan sığır derilerinden hidrolize kolajen peptit üretimine başlamıştır.

Sel Sanayi Ürünleri Ticaret ve Pazarlama A.Ş ve CollaSel, Avrupa Birliği’ne akreditedir, kolajen üretimi Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak özenle yapılmakta ve özel bir bilgisayar programı ile takip edilmektedir. Sel Sanayi, ürünlerinin kalitesi sayesinde dünya pazarında kalıcı bir yer edinmeyi başarmıştır.

 

Sel Sanayi hakkında daha detaylı bilgi almak için https://selsanayi.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

COLLASEL WELLNESS YAKLAŞIMI

 

 

Wellness yeniden tanımlanıyor: CollaSel

Sağlıklı ve iyi olmak; kendimizi iyi hissetmekten daha fazlasıdır. Bu dünyada var olmamızın temel taşı olan bedenimize iyi bakmak, sağlığımızı korumak, problemler ortaya çıkmadan önlemler almak, iyi yaşamak; uzun ve sağlıklı bir ömrün anahtarıdır. Sağlıklı yaşamak bir seçimdir; iyi yaşam yönünde alınmış bir karardır.

 

CollaSel markası olarak kurulduğumuz günden bugüne mutlu ve sağlıklı yaş alma kavramı üzerinde düşünüyor, çalışıyor ve bilgi birikimimiz ile ortaya koyabileceğimiz katkıyı araştırıyoruz. Bu hedeften yola çıkarak ana şirketimiz Sel Sanayi’nin protein kategorisinde yarım asrı aşan tecrübesi ve bilgi birikimi sayesinde öyle bir ürün yaratmalıydık ki; kalitesi ve etkisi ile oyundaki kartların yeniden dağıtılmasını sağlasın.

İşte CollaSel böyle doğdu.

CollaSel; ürün kalitesi ve güvenilirliğiyle “sağlıklı ve iyi olma”, “mutlu yaş alma” kavramlarını yeniden tanımlamamıza olanak verdi.

CollaSel; cilt, saç, tırnak sağlığından eklem ve kemik sağlığına, güçlü bağışıklık sisteminden kilo kontrolüne kadar geniş bir alanda sağlığımızı iyileştirmek üzere formüle edildi.

Hedefimize ilerlerken içinde yaşadığımız dünyanın sunduğu kaynakları verimli kullanabilmek, yaşadığımız çevreyi korumak, ona iyi bakmak ancak sürdürülebilir ve yenilikçi bir bakış açısıyla mümkün olabilirdi. Biz de iç ve dış paydaşlarımızla iş birliği içinde sektörümüzü, çevremizi ve çalışanlarımızı geliştirerek fark yaratmayı iş yapış şeklimizin temeli olarak görüyoruz.

Dünyanın her yerinden iş ortaklarımızla ürün geliştiriyor, üretimden satış sonrasına tüm süreçlerde onların yanında yer alarak güvenilir, yenilikçi ve çözüm odaklı bir partner olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

İş ortaklarımıza wellness kategorisinin yeniden tanımlanmasını sağlayacak ürünleri birlikte hayata geçirmeyi vaat ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris